×

 Strategji Kreative 


Ne përdorim Strategji Krijuese të Avancuara të mediave sociale për të bërë markën tuaj, për të përfituar nga ekspozimi dhe klienti. Ne nuk e shfrytëzojmë hapësirën tuaj dhe e përdorim si qasje më të mirë, për të përdorur përdorimin, përmbajtja që duhet të bëhet dhe audiencën e synuar Menaxhim Fushate


Fushata origjinale virale që rekomandohet të jetë gjithçka. Ne nuk krijojmë përmbajtje që gjeneron vlerë për ju dhe klientët tuaj. Ne mbledhim dhe analizojmë të bëjmë që të mos keni nevojë të bëni ju. Ne e dimë se çfarë funksionon, çfarë nuk funksionon, kush është audienca juaj dhe synohet të bëhet më e sigurt për sigurinë tuaj "Rikthimin e Investimit"! Menaxhim Komuniteti


Dëgjimi i bashkësisë shoqërore është tregues për menaxhimin e suksesshëm të markave, duke kuptuar që hapsirën tuaj dhe klientët tuaj. Kjo ju lejon të monitoroni pyetjet dhe shqetësimet dhe zgjidhni problemet në kohën e duhur. Me shërbimin tonë efektiv të menaxhimit të komunitetit, ju mund të zgjidhni problemin dhe të ktheni ato nga ankesa e shërbimit të klientëve në tifozë të besnikës! Ne kemi mjete dhe protokolle të mahnitshme për të dëgjuar dhe monitoruar komunitetin e mediave sociale


 Media e Paguar


Ne studiojmë audiencën tuaj dhe krijojmë reklama shumë të synuara në platformën e mediave sociale. Ne nuk analizojmë, zhvillojmë testime A / B dhe ndjekim "Rikthimin e Investimit" për prodhuesit e rezultateve të matjes për biznesin tuaj
PSE DUHET TI DREJTOHEMI MEDIAVE SOCIALE?                                                              

 Nxit Komunikimin & Gjeneron Angazhim

Rritni ndjekësit, ndërtoni biznesi dhe ndërveproni drejtorët e audiencën tuaj!

 Menaxhoni Komunitetin Tuaj Social

Monitoroni kur marka juaj përmendet dhe mbani një impuls për tendencat dhe opinionet!

 Përforconi Shërbimin ndaj Klientit

Përmirësoni imazhin dhe markën duke përdorur një kanal shërbimi ndaj klientit!


 Promovoni Përmbajtje për Multi-Platforma

Postimet Krijoni të cilat shpërndajnë lehtësisht nëpër platforma të ndryshme për maksimizuar angazhimin!