×

FAQE PERFORMUESE E WEBI - FUNKSIONALE - TË PERSONALIZUARA


Konsulencë - Projektim ad hoc - Zhvillim & Grafikë - Post Produksion
Nuk keni një faqe webi dhe a po mendoni ta zhvilloni atë? Dëshironi t'i jepni një platformë "Fytyrë Të Re" tuaj online?


A keni bërë projektin tuaj dhe ju jeni duke kërkuar një partner për të bërë faqen tuaj?


Na besoni!


Faqja Web sot përfaqëson një mjet themelor strategjik për:

     ·Rritjen e shikueshmërisë dhe reputacionin e markës suaj

     ·Krijimin e kontakteve të reja dhe të biznesit tuaj

     ·Ndërtimin e besnikërisë së klientitntry
PËRSE FAQEWEBI.COM

    EKSPERTIZ & STRATEGJI


       Dhjetë vjet përvojë, mbi 300 faqe webi të zhvilluara, partnerë ndërkombëtarë te IT-së


   EKIPI I BRENDSHEM I SPECIALIZUAR

Zhvilluesit, dizajnerët grafikë dhe teknikët të cilët menaxhojnë rreth 50 faqe webi/vit.   MENAXHIMI I INTEGRUAR

Nga Këshillimi dhe planifikimi, tek Zhvillimi i SEO dhe asestenca në vazhdim, ne ju mbështesim në krijimin e faqes se webit.  INOVACIONI & KREATIVITETI 

Njohuri të thella të dinamikës dixhitale, kreativitetet dhe teknologjite më të fundit në cdo web dizajn.   REGJISTRIMI I AKREDITUAR

Ne ofrojmë shërbime hostimi profesionale, regjistrim dhe administrim të domain-eve, krahas shërbimeve te integruara.   PERSONALIZIM & PERFORMANCË 

Ne garantojmë funksionalitet në zhvillimin e faqeve të webit, performancë dhe vëmendje maksimale ndaj nevojave tuaja.