×

Software Development

Ne jemi një kompani e zhvillimit të softuerit që udhëheq transformimin dixhital të klientëve tanë në të gjithë botën përmes shërbimeve të personalizuara të zhvillimit të softuerit. Të gjitha zgjidhjet tona të teknologjisë përshtaten në mënyrë të përsosur me kërkesat e projektit tuaj dhe nevojat e biznesit. Ne përdorim proceset më të mira të praktikës dhe metodologjitë e zhvillimit si një themel për ndërtimin e shpejtë të zgjidhjeve ...

Website Development

Filloni me ne pervojen tuaj ne Web duke blere domainin qe deshironi. Disa faqe interneti kanë karakter të thjeshtë prezantues. Kurse disa faqe të tjera përmbajnë databazë dinamike, funksione të veçanta, aplikacione në web (web apps), biznese elektronike, rrjete sociale, website apo apps per eCommerce. Krijimi ose përshtatja e bazës të të dhënave, e këtyre funksioneve të veçanta dhe aplikacioneve, kërkon zhvillim ose programim ...

Mobile App Development

ERP, E-commerce, Aplikacione Android dhe IOS, Portale etj. Ekipi ynë ka një përvojë të gjatë në zhvillimin e aplikacioneve mobile me porosi që përfshin një gamë të gjerë të industrive nga shitja me pakicë në kujdesin shëndetësor dhe shumë më tepër. Ju dëshironi një ekip aktiv që mund të zhyten në ekosistemin e biznesit tuaj, i cili mund të eksplorojë tregun dhe të kuptojë nevojat, kërkesat dhe aftësitë tuaja ...

Ecommerce Development

Zgjidhjet dhe Shërbimet IT të Personalizuar ofrojnë zgjidhje inovative që përmirësojnë mënyrën e të bërit biznes sot, duke ju lejuar të përqafoni teknologjitë që stimulojnë rritjen e ardhshme të kompanisë suaj. Nga angazhimi i klientit te implementimi i teknologjisë deri te ofrimi i shërbimeve, Zgjidhjet dhe Shërbimet tona IT ju japin mundësinë e aftësive tona në teknologjitë e përparuara dhe praktikat e provuara përgjatë gjithë ciklit të jetës IT.

CMS Development

Nuk keni një faqe webi dhe a po mendoni ta zhvilloni atë? Dëshironi t'i jepni një "Fytyrë Të Re" platformës tuaj online? A keni projektin tuaj dhe a jeni duke kërkuar një partner për të ndërtuar faqen tuaj? Na besoni. Faqja Web sot përfaqëson një mjet themelor strategjik për: · Rritjen e shikueshmërisë dhe reputacionin e markës suaj · Krijimin e kontakte të reja dhe zhvillimin e biznesin tuaj · Ndërtimin e besnikërisë së klientit

Graphic Design

Suport teknik dhe mirëmbajtje për faqen, portalin, dyqanin tuaj online. Me 10 vjet përvojë në përpunimin grafik, ne kemi punuar me 100 lloje biznesesh. Ne ende punojmë për disa klientë që ofrojnë mbështetje Grafike, gjë që përfshin që ne ta drejtojm modelin nga pikëpamja e markës dhe strategjisë, duke u siguruar që gjithçka të ketë lidhje me vlerat e markës së tyre dhe të lidhet me audiencën e tyre të synuar.

Logo & Identity Design

Logo është elementi vizual i vetëm, unik e i përhershëm që identifikon markën tuaj. Nga të gjithë elementet e branding. Logo është pjesa e imazhit tuaj me të cilin nuk mund të bëni kompromis, sepse është përfaqësuesi juaj i vazhdueshëm kudo, gjatë gjithë kohës, për të gjithë. Ju e keni atë në kartvizitën tuaj, në web faqen tuaj, në mediat tuaja sociale dhe në të gjitha materialet tuaja promovuese.

Print Design

Ju mund të keni dëgjuar që materialet e printuara të markave kanë rënë në harresë. Sistemi kryesor i përfaqësimit të njerëzve është ende duke parë, kështu që një pamje e markës e dizajnuar mirë dhe tërheqëse mund ta bëjë kompaninë tuaj të njohur midis qindra të tjerëve. Vetëm duke përdorur këtë ju mund të ankoroni imazhin e kompanisë tuaj në mendjet e njerëzve.

Web Design (UX/UI)

Mendo për një moment për website design-in dhe biznesin. Ekziston një tendencë për t’i marrë gjërat të mirëqena, për t’i konsideruar më të thjeshtuara se ç’janë dhe për t’i nënvlerësuar ato. Këtu përfshihet dhe website design-i, ky shërbimi kaq i nevojshëm për faqe interneti për çdo kompani, krahas shërbimeve shoqëruese në web. Për shkak se në kohën tonë për individët ekzistojnë disa shërbime (sidomos online) ku ka disa zgjidhje të gatshme dhe shumë e-shërbime apo e-produkte janë “pothuajse” falas (si për shembull një adresë emaili individuale, një profil personal në median sociale, një blog i zakonshëm nën brand-in e tjetërkujt, një profil profesional në një rrjet biznesi, etj),

Brand & Stationary Design

Nga broshurat e thjeshta te shërbimet e dizajnit të palëvizshëm, ne jemi këtu për ta bërë të njohur markën tuaj. Nga etiketat tërheqëse deri te ngjyrat e pëlqyeshme, ne do të krijojmë dizanje të personalizuara për ju duke mbajtur vlerat e markës suaj të paprekur. Nëse nuk na besoni, provoni. Ne nuk do t'ju zhgënjejmë.

SEO Services

Një nga përparësitë më të mëdha të epokës dixhitale dhe veçanërisht të web-it është fuqia e kërkimit. Kjo ishte e pamundur në epokën e e shtypit dhe para saj. Por tani, thjesht duke kerkuar me një fjalë kyç apo frazë kyç, ju mund të lokalizoni lehtësisht informacionin që dëshironi. Ky është pushtet, është i favorshëm dhe i lehtë për t’u arritur. Përfitohet; kohë e kursyer, para të kursyera, studim i tepërt i shmangur, punë e tepërt e anashkaluar, distancë e shkurtuar. Motorët e kërkimit janë mjete fantastike që ndihmojnë kërkuesit për gjetjen e çfarëdo informacioni në mes të miliarda faqeve të internetit, duke i ofruar të dhënat në fraksionin e një sekonde.

SEM Services

We Help Your Customers Find Your Business Online.

Social Media

Fushata origjinale virale që tërheq vëmendjen është gjithçka. Ne prodhojmë përmbajtje që gjeneron vlerë për ju dhe klientët tuaj.

Biznesi Im Kudo

Biznesi Im Kudo. Kërko Kudo! - Kudo.al

Oferta Ime Kudo

Biznesi Im Kudo. Kërko Kudo! - Kudo.al