×

(1)

€35 €65

Versioni 7.0 i Ndërtuesit të Uebfaqeve Avada është drejtpërdrejt! Ky azhornim i madh është një moment historik i rëndësishëm në evolucionin dhe rritjen e Avada, e cila tani përfshin një Header Builder me klasë. Krahas kësaj, ka Elemente të reja të Dizajnit, tipare të rëndësishme të stilit dhe paraqitjes, dhe risitë e Ndërtuesit të Uebfaqeve.

Kategoria: WordPress
SKU: 34543