×

ristorantesantamarianovella i pozicionuar ne nje vile klasike ne zemer te Italis,  Koncepti i ristorantesantamarianovella eshte themeluar mbi vizionin e nje lloj arratisjeje urbane, e krijuar eskluzivisht per miqte dhe e fokusuar ne ofrimin e nje eksperience luksoze dhe unike. Dhomat e ngrohta, te larta dhe mikpritese te viles, oazi shumengjyresh i kopeshtit rrethues dhe verandes, perbejne nje eksperience ideale ne ristorantesantamarianovella per cdo stine, gjate gjithe vitit.

Keni pyetje?